BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar
 • Gasflessen assortiment

  Gasflessen assortiment

  Veilig, snel en voordelig voor iedere toepassing. Privé en zakelijk.

 • Gasflessen

  Het gasflessen assortiment van BP Ziedewij is ruim. Voor iedere toepassing of gebruik. Gemakkelijk, veilig en snel uw gasfles omruilen voor particulieren en bedrijven.

  Of het gaat om een heftruck, terrasheater, caravan of bbq…bij BP Ziedewij kan je iedere dag terecht!

   

  Benegas

   

  De handige gasflessen van Benegas zijn geschikt voor je terrasheater, caravan, camper en bijvoorbeeld BBQ. BeneGas Light is de kunststof gasfles die veilig, praktisch en comfortabel is. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en 10 kg flessen een enorme gewichtsbesparing.

  Primagaz (staal)

   

  De bekende grijze 10,5 kg fles van Primagaz is gemaakt van staal en voorzien van het Primagaz logo. Na 15 jaar dient de fles herkeurd te worden. De 10,5 kg gasfles is een statiegeld/ abonnement gasfles. In dit geval blijft Primagaz eigenaar van de gasfles. De 10,5 kg gasfles is te gebruiken voor gasapplicaties, ook van boven de 10 kW, zoals: buitenkeukens, gasbarbecues, boot en professionele toepassingen. Ook op de camping is deze gasfles ideaal voor gebruik in je caravan. Een betrouwbare oplossing.

  Motorgas

   

  HEFTRUCK? ZIE HET MOTORGAS® SERVICEPUNT BIJ BP ZIEDEWIJ

  Gasflessen en wisselreservoirs voor LPG mogen niet meer bij een LPG-tankstation worden gevuld. Met de MOTORGAS®  oplossing blijft uw heftruck mobiel!

   

  BP Ziedewij is officieel dealer en servicepartner van MOTORGAS® producten. Voor de aanschaf en wisselen van flessen, speciale bevestigingsbeugels, service & advies én het plannen van een servicemonteur bent u bij BP Ziedewij aan het juiste adres. Voorkom boetes en het zelf aanhouden van voorraden LPG-gasflessen; kies meteen voor de veilige en flexibele oplossing van MOTORGAS®!

   

  Kom langs bij BP Ziedewij voor meer informatie, prijzen en voorwaarden. Ook op www.motorgas.nl wordt duidelijk hoe gebruiksvriendelijk dit nieuwe systeem voor heftruckgebruikers is.

   

  MOTORGAS®:

  • Geschikt voor iedere heftruck
  • Goedgekeurd en eenvoudig wisselsysteem
  • Veilig en voorkomt boetes
  • Voordelige statiegeldfles
  • 11 kg vulling voor €24,10 (*obv dagprijzen en kan fluctueren)

  Easy Blue Light

   

  Verkrijgbaar bij BP Ziedewij zijn de varianten PLUS (6,0kg) en XL (9,5kg)

  EasyBlue™ PLUS (6 kg)

  Klein. Licht. Superhandig. Easy. EasyBlue™ PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.

  Kijk op https://www.primagaz.nl/nl-nl/products/easyblue-plus voor gebruiksadvies

   

  EasyBlue™ XL (9,5 kg)

  Lichtgewicht staal. Compact. Winterproof. Easy. EasyBlue™ XL is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. Daarnaast heeft de fles in de winter een uitstekende verdampingscapaciteit.

  Kijk op https://www.primagaz.nl/nl-nl/products/easyblue-xl voor gebruiksadvies

   

   

  TIP:

  De inhoud van de fles is meetbaar met de handige Primagaz EasyBlue™ inhoudsmeter-app