BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar

Werken bij Ziedewij, dé pitstop van Barendrecht

Bij Ziedewij Pitstop van Barendrecht werken we momenteel hard aan het vernieuwen van onze faciliteiten, het uitbreiden van onze service en diensten. Op weg naar een duurzamere toekomst! Dat betekent ook dat we de komende maanden op zoek zijn naar nieuwe teamleden. Hieronder vindt je de meest actuele vacatures. Kom jij ons team versterken?

 

Vacature Bakery Medewerker 24u/week

We zijn nu nog aan het verbouwen maar binnenkort kunnen we onze klanten verwelkomen in een nieuw, fris en modern station met een geheel eigen foodconcept en snackcorner. Als je bij ons komt werken, zorg jij dat onze klanten een full-service dienstverlening ervaren die helemaal van nu is en hen van alle gemakken voorziet. Daar hebben we natuurlijk nog wel gemotiveerde hulp bij nodig! 

Daarom zoeken we op korte termijn een servicegerichte en energieke

Bakery Medewerker (m/v) voor 24 uur per week

Samen met een team van collega’s zorg jij dat onze klanten kunnen kiezen uit een gevarieerd assortiment van lekkere producten. Salades, broodjes, warme en koude snacks en drankjes, alles wordt iedere dag met verse ingrediënten bereid.

-          je bereidt al het lekkers voor onze klanten

-          je zorgt dat alles netjes en aantrekkelijk wordt gepresenteerd in de shop

-          je adviseert en helpt de klant, en zorgt voor een correcte afrekening

BP Ziedewij is dé pitstop van Barendrecht en omgeving. Wij bieden full-service dienstverlening: tanken, autobenodigdheden, verse producten uit onze bakery, wasboxen, een wasstraat met uitgebreide keuzes, een breed verhuurassortiment aanhangwagens, een unieke dogwash maar bijvoorbeeld ook een kledingwasmachine. Na de verbouwing bieden we in ons eigen foodconcept een uitgebreid assortiment bakeryproducten, snacks en maaltijden aan.

Kom je bij ons werken als Bakery Medewerker dan zorgen wij voor:

-          een spiksplinternieuwe bakery met de nieuwste apparatuur

-          een gezellige en afwisselende werkomgeving waar altijd wat te doen is

-          flexibele werktijden volgens rooster tussen 6 uur ’s morgens en 22 uur ‘s avonds

-          een passend salaris volgens de cao Tankstations en Wasbedrijven

Ben jij de collega die we zoeken?

-          je hebt ervaring met werken in een lunchroom, bakery van een tankstation of andere horeca (met een keuken), en je weet welke eisen aan hygiënisch werken worden gesteld

-          je voelt je verantwoordelijk voor een schone en nette shop waar het prettig verblijven is

-          je bent klantgericht en stressbestendig. Dagelijks verwelkomen we honderden klanten: jong, oud, man, vrouw, sommigen gehaast, anderen met tijd voor een praatje. Jij vindt het leuk om met al deze soorten mensen contact te leggen en ook tijdens de drukke uren iedereen goed en snel te bedienen

Herken jij jezelf in alles wat hierboven staat?

Reageer dan op deze leuke functie als Bakery Medewerker en stuur een mail met cv naar b.bode@ziedewij.nl. Je krijgt snel reactie van ons.

Heb je vooraf nog vragen, neem dan contact op met Bianca Bode per mail of via 0180 - 611677.

PDF versie downloaden van deze vacature? Klik HIER

 

 

 

Op zoek naar een (bij-)baan, avond en/of weekendjob met veel flexibiliteit?

 

Zoek je niet zelf maar weet je mensen in je omgeving die op zoek zijn? Delen van de oproep wordt zeer gewaardeerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

Over BP Ziedewij

Al meer dan 80 jaar een begrip in de regio

De geschiedenis van BP Ziedewij begon aan de gebroken Meeldijk in Barendrecht. Onder de naam Van der Tholen startte de oprichter destijds een handelsbedrijf in groente, maar ook een tank- annex smeerstation. In de jaren '60 werd het bedrijf omgeturnd tot een Opel Servicebedrijf met bediende tankservice, wat voor die tijd heel modern was. Men verkocht op het station ook in de jaren '70 alleen nog benzine en olie op deze locatie.

Later (1984) werd het station volledig aangepast, en uitgebreid. Er ontstond een zelftankstation met een winkel erbij van 120m2. Met een speciale pas konden klanten er toen al 24u per dag tanken. Omdat dat best revolutionair was voor die tijd, bleef er overdag ook tankbediening beschikbaar. Service en klantvriendelijkheid bleven hoog in het vaandel staan terwijl innovatie en doorontwikkeling ook werden omarmd.

Eind jaren '80 werd de locatie te klein en dwongen de komst van de HSL, Betuwelijn en uitbreiding van de groente- en fruithandelshuizen wederom tot verandering. Met de nieuwe eigenaar, Gerard Verveer, maakte het bedrijf de volgende stap. Langs de rand van de nieuw te ontwikkelen VINEX wijk Carnisselande ontstond de mogelijkheid een geheel vernieuwd, hypermodern tankstation te ontwikkelen. In 1999 werd op de huidige locatie tankstation Ziedewij geopend en was meteen het grootste tank- en wasstation in de regio. 

In de loop der jaren is het station nog verder uitgegroeid tot een complete pitstop voor de regio en het doorgaande verkeer van en naar Zeeland en Belgie. Met de uitgebreide wasmogelijkheden, unieke services en diensten (je kon er ooit zelfs video's lenen en retourneren), een steeds actievere communicatie naar klanten en de continue investering in innovatie, techniek en kwaliteit is het Ziedewij gelukt een begrip te worden in Barendrecht en ver daarbuiten. Iets om trots op te zijn.

Sinds 2012 kleurt de locatie helder groen en is het BP Ziedewij. Met de al eerder geïntegreerde Délifrance vestiging (intussen een belangrijke verzorger van menige lunch op de kantoren in de omgeving), het verder uitgebreide verhuurprogramma, zet men wederom een stap richting de toekomst, waarbij innovatie en aandacht voor de mens en het milieu steeds meer centraal zijn komen te staan. Een ontwikkeling die door iedereen bij BP Ziedewij van harte wordt toegejuicht.

Nu in 2019 kiest BP Ziedewij nog altijd voor een actieve maatschappelijke rol. Het gaat om service, kwaliteit en klantvriendelijkheid, maar ook om bewust omgaan met veiligheid en het ondersteunen van goede doelen, sportverenigingen en bijzondere initiatieven van en voor mensen in de regio. BP Ziedewij is breed georiënteerd maar met een sterke lokale en regionale focus. Wij willen een plek zijn waar je altijd terecht kunt voor zaken waar jij of je voertuig (en randapparaten) energie van krijgen. Om dat noig lang door te kunnen ontwikkelen, verder te verduurzamen en een bijzondere ontmoetingpek te vormen wordt dit jaar het gehele terrein aangepakt en bouwen we een nieuwe shop met eigen bakery concept en nog veel meer.

Wij zijn er trots op de Pitstop van Barendrecht te mogen zijn! Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

Bij Ziedewij Pitstop van Barendrecht werken we momenteel hard aan het vernieuwen van onze faciliteiten, het uitbreiden van onze service en diensten. Op weg naar een duurzamere toekomst! Dat betekent ook dat we de komende maanden op zoek zijn naar nieuwe teamleden. Hieronder vindt je de meest actuele vacatures. Kom jij ons team versterken?

 

Bakery Medewerker (m/v) voor 24u per week die per 19 augustus kan starten

Download HIER de vacature informatie

 

 

 

 

Op zoek naar een (bij-)baan, avond en/of weekendjob met veel flexibiliteit?

Zoek je niet zelf maar weet je mensen in je omgeving die op zoek zijn? Delen van de oproep wordt zeer gewaardeerd!

 

 

 

 

Algemeen:

Op zoek naar een nieuwe baan? Parttime, bijbaan voor de weekenden of vakanties? Bij BP Ziedewij hebben we regelmatige leuke vacatures als servicemedewerker shop of Délifrance medewerker. We werken in teamverband, maar iedereen heeft een hoge mate van zelfstandigheid in zijn of haar taken. Ben je klantvriendelijk, accuraat, flexibel, initiatiefrijk, communicatief sterk en heb je oog voor detail? Wie weet pas jij dan goed in ons team!

Actuele vacatures staan hieronder vermeld, worden in de shop aangekondigd en staan uiteraard op onze Facebook pagina.

 Staat er even niks, geen probleem. Als jij meent dat wij jouw CV echt moeten zien, stuur hem dan gewoon op samen met een korte motivatie en je krijgt sowieso reactie. Geef duidelijk aan waar je naar op zoek bent en waarom jij goed bij ons zou passen. Stuur je informatie naar info@ziedewij.nl. Vast bedankt!

Volg ons op Facebook voor nieuws, acties en natuurlijk de laatste vacatures.

 

 

 

 

 

 

Op dit moment hebben geen vacature.  

 

Op dit gedeelte van onze website hebben wij informatie opgenomen die van toepassing kan zijn. Wil je in contact komen met BP, meer informatie over hoe je zuinig kunt rijden of andere nuttige informatie? Hieronder vind je enkele geselecteerde items die je hopelijk verder helpen:

BP klantenservice

Telefoon 0800 - 2727 270 (gratis)     of kijk op bpreporter.nl

BP Card (aanvraag, verlies, diefstal, wijzigingen)

www.tankpassen.bp.com

FreeBees gespaard? Kijk eens op deze site voor leuke cadeaus die je er mee kan kopen.

Meer informatie over o.a. verkeer, weer, tips voor zuinig rijden en leuke uitjes:

Het nieuwe rijden      routeplannen en filenieuws     weerinformatie    het laatste nieuws

Rotterdampas      Dagjeweg     Online tickets      Speelzolder      Barendrecht      Kunstroute

Kringloopwinkel Barendrecht      

Op zoek naar het beste voor uw hond? Deze organisaties bevelen wij van harte aan:

De Dierenvriend      Rob's Dierenshop      Dierenspeciaalzaak Wesdijk

Uitlaatservice Buitengewoon      Uitlaatservice De Beestenbende

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid én omdat we het belangrijk vinden dat sport niet alleen gezond is maar ook goed voor het ontwikkelen van sociale contacten ondersteunen we al jaren een aantal sportverenigingen in de regio. Maar ook dragen we ons steentje bij aan lokale goede doel initiatieven en steunen we kleinschalige acties. Soms op basis van doorlopende overeenkomsten, soms ad-hoc. Niet alleen door middel van financiele bijdrages, maar juist ook door actief mee te doen.

Zijn er initiatieven waarvan jij meent dat wij ze in ieder geval moeten leren kennen? Informeer ons dan (uiteraard vrijblijvend) via info@ziedewij.nl. Je krijgt sowieso een reactie!

Hieronder enkele verenigingen en initiatieven die wij van harte steunen op dit moment:

 

 

Een geweldige vereniging die al vele jaren jong en oud op een gezonde, sportieve maar ook uitdagende manier uitdaagt om fit te worden en te blijven. C.A.V Energie is een actieve vereniging die de atletieksport regelmatig combineert met het ondersteunen van diverse goede doelen.

Wij steunen ze daar waar we kunnen, ook door actief mee te sporten! Bekijk hier de website.

 

 

 

vv Smitshoek hebben we al vele jaren in ons sponsorprogramma. Als Stersponsor ondersteunen we de club intensief en zijn we op diverse borden langs het veld zichtbaar. Een bijzondere club die is meegegroeid met haar omgeving en dagelijks vele sporters en clubmensen de ruimte biedt actief bezig te zijn of een verenigingsbijdrage te leveren. Uiteraard zijn we ook lid van de businessclub! Voor meer informatie kijk je vv smitshoek.

 

 

 

bvv Barendrecht is de voetbalvereniging uit de gemeente met het meeste aantal leden en een eerste team dat zelfs uitkomt in  de topklasse! Ook hier zijn we al vele jaren een actieve sponsor en horen we ook bij de omvangrijke businessclub. Niet alleen steunen we op deze wijze de sportbeleving en het verenigingsleven, maar indirect ook de vele maatschappelijke doelen die men op de club een warm hart toedraagt. Meerdere vliegen in één klap!

Meer informatie over de club vind je hier.

 

 

 

Vlakbij BP Ziedewij is enkele jaren terug het nieuwe. prachtige complex gekomen vanHockeyclub Barendrecht. Destijds is ook de samenwerking verder uitgebreid, hebben wij regelmatig evenementen ondersteund of zelfs aan onze naam verbonden; hebben we samen met de club en enkele lokale ondernemers een heuse spaaractie met spelersportretten ontwikkeld en zie je BP Ziedewij goed zichtbaar rondom het hoofdveld. Uiteraard doen we mee met de businessclub en zullen we dit jaar enkele ledenacties verzorgen.

Mooie club met een belangrijke maatschappelijke rol in de gemeente Barendrecht. 

 

 

 

De Roparun vormt voor BP Ziedewij een heel bijzonder doel en partner. Meerdere jaren hebben wij een volledig team ZiedewijEnergie Team 315 gesteund en mee-georganiseerd. Als hoofdsponsor, als deelnemer tijdens de tocht en door middel van materialen en het inzetten van onze camper. Een intensieve rol die we met veel plezier en met het hart voor jaren hebben ingevuld. Die rol hebben we voor de komende edities wat terug gebracht om ook aandacht te kunnen houden voor andere doelen en initiatieven. Natuurlijk blijven we de Roparun en Team 315 steunen waar we kunnen. U helpt ze toch ook!?