WASSEN MET VOORDEEL?
DAT KAN NU EENVOUDIG MET JE TELEFOON EN ZELFS OP KENTEKEN!

Vanaf nu is onze service uitgebreid met (digitale) Carwashpassen. Maak eenvoudig jouw virtuele waspas aan ontvang meteen €15,- wasvoordeel! Wil je later nog meer carwashvoordeel dan kies je eenvoudig voor één van de prepaid aanbiedingen met 10 – 30% GRATIS wastegoed! Betaal eenvoudig via iDeal en het tegoed wordt meteen aan jouw (virtuele) waspas toegevoegd. Kies op de bestelzuil bij de wasstraat jouw favoriete programma, reken af met je virtuele waspas op je telefoon (of dmv kentekenherkenning) en kies voor printen van de bon (met btw vermelding) als aanschafbewijs. Makkelijk, snel en altijd met GRATIS wastegoed!

Meer weten, jouw waspas activeren of nieuw saldo kopen?
Ga naar onze Webshop

Ja ik wil een waspas met voordeel!

Registreren en opwaarderen van een fysieke waspas

TONY’S STREETFOOD:
EAT-IN & TAKE AWAY

Beste gast,

Onze nieuwe Tony’s Streetfood vestiging in Barendrecht heeft de 26 zitplaatsen en het buitenmeubilair - we hopen - tijdelijk moeten sluiten. Uw bestellingen kunt aan de counter doorgeven of aan de kiosk (in de shop). U kunt ook online bestellen en aangeven hoe laat u de bestelling zelf komt ophalen.

Uiteraard worden nog steeds de maximale hygiëne maatregelen toegepast en gecontroleerd op naleving ervan. Samen dringen we deze pandemie terug; we rekenen daarom ook op uw medewerking. We staan volledig voor u klaar. Tony’s is dagelijks geopend tot 19:00 uur. Excuses voor eventueel ongemak dat het naleven van de regels met zich meebrengt, maar vooral Welkom bij BP Ziedewij en Tony’s Streetfood!

Online bestellen, kan via deze link

In de ruime shop is van alles verkrijgbaar voor je voertuig en jezelf. Van zoetwaren tot aan frisse drankjes en van telefoonkaarten en diverse typen gasflessen tot aan leuke gifts. Op de pitstop ben je ook aan het juiste adres voor het wassen van je auto, hond en kleding of speciale materialen als dekbedden en dekens. En natuurlijk een goed assortiment aanhangers en kwaliteitsbrandstoffen van BP. Ook is het assortiment verder verduurzaamd. Naast het normale autogas bieden we nu ook groengas (CNG), AdBlue en hebben we 4 nieuwe EV laders die tot 50Kwh kunnen opladen.

BP Ziedewij is dagelijks geopend tot 23u.

Met vriendelijke groet,

Team Ziedewij & Tony’s

Why choose Us?

Ziedewij Shop & ServiceVan motorolie en beltegoed tot aanhangerverhuur en dogwash

Wassen, shoppen, pakketjes ontvangen of huren…het kan allemaal bij Ziedewij! Met ons unieke scala aan diensten en services staan we dagelijks voor je klaar. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld zowel je auto of bus, je hond en je paardendekens wassen. Uniek in de regio! In de shop kan je terecht voor een zoete snack, automaterialen of een bos bloemen . Elke dag tot 23uur.

Why choose Us?

TONY’S STREETFOODHet nieuwe foodconcept van Barendrecht en omgeving

Vers, gezond en voor ieder wat wils op ieder moment van de dag. Onze menukaart is ook een perfecte mix tussen klassieke toppers en uitdagende nieuwkomers. Iedere dag van de week tot 21:00u geopend. Eat In & Take Away!

Online bestellen
Why choose Us?

BP VerkooppuntKwaliteitsbrandstoffen en duurzame alternatieven

Uiteraard zijn wij ook nog steeds een ‘gewoon’ tankstation. Bij BP Ziedewij krijg je de ruimte en topproducten. We hebben veel opstelplaatsen die ook nog eens ruim, volledig beschut en goed verlicht zijn. Daarnaast een up-to-date aanbod van alternatieve, duurzamere producten als CNG, LPG, Adblue en natuurlijk EV snelladers!

Aanvragen tankpas
Open Imagination

Tony's genieten!

Locked Steel Gate

Alles voor je auto

Mac Sunglasses

Uitgebreid assortiment gasflessen voor prive en zakelijk

Mac Sunglasses

Fantastische resultaten in de gloednieuwe rollover carwash

Mac Sunglasses

Unieke Dogwash

Mac Sunglasses

Home decoration & Gifts

Mac Sunglasses

5 complete doe-het-zelf wasboxen

Mac Sunglasses

Aanhangers in alle soorten en maten

Mac Sunglasses

Professioneel wassen en drogen

Mac Sunglasses

Even bijtanken voor ieder voertuig

Veel meer dan tankstation alleen!

Optimale wasmogelijkheden

De nieuwste rollover Carwash, 5 complete wasboxen , stofzuigers en servicepunten. Altijd een perfect resultaat!

Uitgebreid shop assortiment

Alles voor jou en je auto: automaterialen, verfrissende drankjes en ijs, verse koffie en smakelijke tussendoortjes

Aanhangwagen verhuur

Ons uitgebreide assortiment open en gesloten aanhangers bieden uitkomst bij iedere klus.

Unieke Dogwash

Al jaren een echte meerwaarde voor hondenbezitters in de regio. Lekker erop uit en daarna schoon mee naar huis

Professionele kledingwasmachine

Ideaal voor voor zowel particulieren als ondernemingen. Dekens, bedrijfskleding, teamkleding… klaar terwijl u wacht

BP Brandstoffen

Wij zijn uiteraard ook een heus tankstation. Wel een met alle kwaliteitsproducten van BP. Goed voor jou en je auto.

Leuke gifts

In onze nieuwe cadeauhoek vind je leuke gifts en home decoration artikelen. Om weg te geven of lekker voor jezelf !

Alternatieve bronnen

Duurzame mobiliteit staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden wij diverse alternatieve brandstoffen en natuurlijk meerdere EV snelladers

WERKEN BIJ

Op zoek naar een leuke, afwisselende job? Vast of flexibel? Wij zoeken enthousiaste collega’s voor alle onderdelen op de pitstop. Kom jij ons team versterken met jouw talent?

Bekijk de vacatures

OVER ONS

Begonnen als kleine pomp bij een autodealer in de jaren ’70 en uitgegroeid tot een heuse pitstop onderaan de A29 en bekend bij lokaal en doorgaand verkeer vanuit de Antwerpse haven. Duurzaam, gastvrij en hoge kwaliteit daar staan we voor. Ons motto? Klaar voor de Klant!

Binnenkort meer

VOOR DE ZAAK

Wij zijn er trots op meerdere kleine en grotere ondernemingen tot onze vaste klanten te mogen rekenen. Zowel op het gebied van tanken, wassen en het bezorgen van lunches of vergaderschalen. Maar ook voor de gasflessen voor de heftrucks!

Binnenkort meer