BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar

Nieuws

Kom werken bij Ziedewij!
Ga voor meer informatie naar de pagina Werken Bij. Te vinden onderaan de webpagina!
Lees verder >

Ziedewij partner van NRGYZONE
Vanaf september start in Barendrecht het initiatief NRGYZONE, voor een energiekere samenleving...
Lees verder >

Uitgifte Ziedewij-spaarzegels stopt per 2017
Vanaf 1 januari 2017 stopt de uitgifte van de bekende Ziedewij zegels. U kunt uw volle spaarkaarten natuurlijk nog wel inleveren en zo extra voordeel behalen; bijvoorbeeld op autowassen en speciale acties die wij in de shop zichtbaar maken. Het inleveren kan tot en met juni 2017.   
Lees verder >

Kom werken bij BP Ziedewij!
Wij zoeken met spoed nieuwe teamplayers!   bekijk de vacature informatie hier!
Lees verder >

Lekker druk in de Delifrance
Délifrance Barendrecht A29 heeft er maar druk mee…. Ieder dag weer zijn we er trots op dat we druk mogen zijn met het verzorgen van allerlei maaltijden en cateringverzoeken.  Het begint soms al vroeg met een speciaal en feestelijk ontbijt bij klanten thuis of heerlijk, verse ontbijtschalen voor de vroege vergaderingen.
Lees verder >

Meer dan een tankstation
BP Ziedewij. Véél meer dan een tankstation Dé pitstop van Barendrecht en omstreken, voor je voertuig, maar zeker ook voor jezelf en je collega's en vrienden! 
Lees verder >

Zakelijk gemak
Zakelijk gemak en voordeel voor ondernemers Heeft u zakelijk behoefte aan een goede partner voor uw wagenpark, het flexibel gebruiken van bijvoorbeeld aanhangers en wilt u kunnen vertrouwen op goede afspraken en de hoogste kwaliteit voor lunches en catering?
Lees verder >

Maak uw auto winterklaar
U wilt toch ook goed voorbereid de weg op. Ondanks het prachtige weer voor deze tijd van het jaar heeft uw auto snel enkele hulpmiddelen nodig om straks in de kou veilig de weg op te gaan. Winters screen wash, ijskrabbers slotontdooier en nog veel meer vind u bij ons in de shop. Heeft u er ook zo een hekel aan om gliberend uw voortuin uit te lopen, neem dan snel een pot strooizout en een sneeuwschuiver mee.
Lees verder >

Was hier uw kleding en veel meer
Vanaf heden kunt u ook uw wasjes bij ons wassen. Kleine wasjes, grote wasjes, het kan allemaal bij ons in de wasmachine. Makkelijk te bedienen en klaar terwijl u wacht.
Lees verder >

Nieuwe sponsorborden HCB
Afgelopen week zijn onze nieuwe sponsorborden langs veld 1 bij HC Barendrecht geplaatst. Wij vinden ze mooi, jullie ook?     
Lees verder >

Verschillende cadeaukaarten
Bij ons kunt u terecht voor verschillende leuke cadeaukaarten. Heel erg leuk om te geven maar ook heel leuk om te krijgen. Kom gezellig langs en verbaast u zich over de verscheidenheid.
Lees verder >

Nieuwe website Online!
Op 3 oktober 2014 is onze nieuwe website Live gegaan. Wij zijn er trots op en streven ernaar u met deze nieuwe website nog beter te informeren over onze mogelijkheden en aanbiedingen en acties waarmee je jouw voordeel kunt behalen. Uiteraard zijn we heel benieuwd naar je mening! We doen ons best de pagina's steeds verder te verbeteren; zie je iets wat niet klopt of werkt? We horen het graag van je...... Geinteresseerd in ons; "like" ook onze Facebook pagina. Tot ziens bij BP Ziedewij online én op het station natuurlijk! mvg team BP Ziedewij
Lees verder >