WERKEN BIJ

Vacature Bakery Medewerker ca. 18u/week

We zijn nét klaar met verbouwen verkomen onze klanten in een nieuw, fris en modern station met een geheel eigen foodconcept en snackcorner. Als je bij ons komt werken, zorg jij dat onze klanten een full-service dienstverlening ervaren die helemaal van nu is en hen van alle gemakken voorziet. Daar hebben we natuurlijk nog wel gemotiveerde hulp bij nodig! Daarom zoeken we op korte termijn een servicegerichte en energieke Bakery Medewerker voor ca. 18 uur per week.

Mogelijkheid tot uitbreiden contract met ca. 9 uur als servicemedewerker en/of bezorgdienst!

Download PDF met vacature

Vacature Service Medewerker Tankstation ca 20u/week

Als servicemedewerker ben je voortdurend in beweging, van de shop tot het magazijn, van de bakery naar de koeling en van het voorterrein naar de wasstraat. Afwisselend ben je verantwoordelijk voor de shop of het buitenterrein. Jij zorgt dat het tank- en wasstation er altijd tot in de puntjes verzorgd uitziet. ‘Klaar voor de klant’ is daarbij ons motto.

Download PDF met vacature

Vacature Dailyz bezorger v.a. 4 u/week

Samen met een team van collega’s zorg jij ervoor dat onze klanten hun salades, broodjes, warme en koude gerechten en drankjes in de regio Barendrecht bezorgd krijgen. Alle producten worden iedere dag met verse ingrediënten bereid.

Download PDF met vacature

Vacature Bakery Medewerker (avond/weekend)

Samen met een team van collega’s zorg jij dat onze klanten kunnen kiezen uit een gevarieerd assortiment van lekkere producten. Salades, broodjes, warme en koude gerechten en drankjes, alles wordt iedere dag met verse ingrediënten bereid.

Download PDF met vacature